Willow - StarStableOnline

Direktlänk till inlägg 2 september 2013

Skapa ett nytt konto?

Av Willow Wolfbrooke - 2 september 2013 13:00

Det har jag funderat på till och från.. Alltså jag är inte särskilt nöjd med mitt konto och då är det inte heller alltid sådär jättekul att spela tycker jag. För är inte särskilt nöjd med varken mitt efternamn & förnamn, och inte riktigt nöjd med min starthästs heller tyvärr. :/ Visst nu har jag ändå 5 hästar osv, kommit upp i level osv men grejen är att jag inte tycker det är kul att spela på detta kontot längre. Så jag velar rätt mycket nu. Kommer isf bli jobbigt att ännu en gång vänta på att få komma in i GÅD osv osv. Men samtidigt känns det rätt värt den väntan om man verkligen tycker om sitt konto och det känner jag att jag inte gör med mitt nuvarande tyvärr.



Snart går mitt SR ut och om jag skapar ett nytt konto gör jag det förmodligen ikväll och blir SR där om några dagar när mitt går ut. Jag vill liksom få tillbaka dendär spelglädjen haha. Men i alla fall vad tycker ni? Vad hade ni gjort i mitt fall? :) Kommentera gärna och hjälp mig. c:


Om jag gör ett nytt konto så skapas nog även en ny blogg eller nåt. Desstom kan jag ju fortfarande hälsa på mina hästar på detta kontot, och fortsätta där sen om det skulle bli aktuellt. Men det tror jag inte. :)


   

 
 
Selena Flowerfall

Selena Flowerfall

2 september 2013 13:20

Gjorde också så faktiskt (vet inte om du läst något av mina inlägg när jag berättade om det haha).

Jag spelade förut på ett annat konto, Felicia Lightfall. Men jag ogillade mitt namn där så mycket, eller jag tyckte det var rätt tråkigt för jag heter Felicia IRL. Jag vad i level 14 där, hade massa kläder, gjort alla uppdrag då osv, hade 3 hästar. Visst var det lite jobbigt, men det tog inte så lång tid, och sen var jag uppe i level 14 igen på Selena då, hade samlat på mig kläder, och ja, just nu har jag ju 5 hästar! Och försök att inte tänka på pengarna du lagt ner på detta kontot, jag la ner en del på Felicia Lightfall också, men jaja, that's life! xD Man känner ju sig såklart lite slösig först, men jag tänker inte på det längre. Är så nöjd med att jag bytte, för nu är jag jättenöjd med mitt konto!

Om du verkligen inte gillar ditt namn och så (tycker det är jättefint, men man ska gilla det helt själv!), och känner att du vill byta, gör det! ;) Gör precis som du känner själv!

http://selenas.bloggplatsen.se

Willow Wolfbrooke

2 september 2013 16:24

Ja iof! :) Ja asså ska försöka att inte bekymra mig om pengarna haha, för kommer ju ändå fortsätta lägga ner pengar på SSO bara att det blir på ett annat konto och det blir ju i princip samma sak. Jag kommer byta nu haha, precis man vill ju att det ska kännas rätt till 100%!

Liksom jag skapade mitt nuvarande konto under sommarlovet, spelade men tröttnade såklart eftersom jag inte var SR på den tiden. Sen när jag och min familj åkte på semester så blev det lite tråkigt att inte ha så mkt att göra på kvällen, så började då efter någon vecka/veckor att spela igen och så fick jag en månads SR av mamma och spelade jämt SSO på kvällen och har varit helt fast haha!

Nej men det jag försöker skriva är att jag faktiskt inte fattade varför jag fortsatte med det kontot efter flera veckor när jag kunde skapa ett nytt konto? xD liksom man kan ju tänka på att man kanske inte vill ha samma namn på sin karaktär eller just den färgen på hästen nu som man hade valt då.

Nu vet jag iaf hur jag ska göra, blir ett nytt konto så jag får upp spelglädjen igen haha! :D tack för hjälpen! :3

Kommer meddela min nya karaktär osv sen ;)

 
Selena Flowerfall

Selena Flowerfall

2 september 2013 13:22

Oj, var* i level 14, inte vad* xD

http://selenas.bloggplatsen.se

Willow Wolfbrooke

2 september 2013 16:24

Hahah xD

 
Cecilia Starhill

Cecilia Starhill

6 september 2013 15:29

När jag började spela SSO så skapade jag en karaktär och en häst, sedan efter ett tag så tappade jag lusten att spela.
Men efter någon månad så såg jag vad mycket nytt det hade kommit och då längtade jag tillbaka, men jag var varken nöjd med mitt efternamn eller min häst så jag tog beslutet att skapa ett nytt konto, med samma förnamn, nu har jag spelat på detta kontot i över 1 år och jag är jätte glad för att jag tog beslutet att skapa kontot jag spelar på nu! :D

http://Ceciliastarstable.blogg.se

Willow Wolfbrooke

23 september 2013 18:20

Hihi okej! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Willow Wolfbrooke - 16 oktober 2013 16:03

Dags att laga bron! 2013-10-16Hejsan!För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!Nya uppdrag:- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den tr...

Av Willow Wolfbrooke - 14 oktober 2013 21:28

Ja nu har jag bytt namn, eller bara från stone till king på numera kallad kudden! 8D Min trogne följeslagare AL hjälpte mig med detta svåra beslut samt vilken mantyp jag skulle ha på honom. Hon försökte även övertala mig om att döpa honom till Emeral...

Av Willow Wolfbrooke - 5 oktober 2013 14:02


För en liten stund sen kom jag att tänka på mitt allra första Starstable konto jag skapade. (99% säker) Så kom jag på den roliga idén att jag skulle titta in där, kom inte ihåg vad jag hette där eller så så tänkte checka det. ;) skickade glömt löseno...

Av Willow Wolfbrooke - 24 september 2013 20:47

Besök mig där! :D nya inlägg tillgängliga för att läsas där! ;) http://willowstarstable.blogg.se/http://willowstarstable.blogg.se/http://willowstarstable.blogg.se/http://willowstarstable.blogg.se/http://willowstarstable.blogg.se/http://willowstarstab...

Av Willow Wolfbrooke - 2 september 2013 20:31

Ja, har nu tagit det trevliga beslutet och har som ni kanske gissat skapat ett nytt konto och en ny blogg! :) Hoppas ni fortsätter följa min resa där! Är i alla fall väldigt glad över att jag skapade ett nytt konto hihi.   http://daisymistfall.bl...

Willow Wolfbrooke

Hej, det är jag som är Willow, men kallas vanligtvis för Will/ Väderkvarnen. Jag bor just nu tillfälligt på Moorland tillsammans med mina tre hästar, Emeraldking, Midnightspirit & Babymaniac.

 

Här får ni ta del av mitt liv på SSO, läsa om mina hästar, ridpass, åsikts & random inlägg.

 

Hoppas ni ska trivas på min Starstable blogg, äldre läsare såsom nya läsare. :3

Och glöm inte att kommentera nåt innan du drar vidare.

Fråga mig något!

4 besvarade frågor

Mina hästar

Eddie är min "starthäst" och     ögonsten. Han är ett mörkbrunt jorvikiskt varmblod med svart man och svans och fyra vita halvstrumpor.

Eddies element är terräng,       men han gillar inte western       särskilt mycket. Annars är         han en oftast ganska lugn         häst, men blir lätt lite små       stressad när man tävlar.           Eddie är född 2000 och det       gör honom till stallets äldsta     häst.

Senaste omröstningen

Vilken färg ska Frostys benlindor ha?
 Röda benlindor
 Rosa benlindor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Mina arkiv

Senaste inläggen

Mina kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards